Datum

2019

Project

AZ West

Klant

AZ West

Plaats

×

Projecten.

Veurne

Omschrijving

Uitbreiding en verbouwing ziekenhuis

In het kader van een nieuw masterplan voor de campus van AZ West te Veurne werden verschillende projecten uitgewerkt, zowel nieuwbouw als verbouwingen.
Er wordt oa. een nieuwe vleugel gebouwd voor de PAAZ dienst. Dit gebouw wordt los van het ziekenhuis gebouwd met een verbindingsbrug voor logistiek en patienten. Architecturaal wordt deze vleugel vrij horizontaal uitgewerkt met accentuering door een wit/zwart contrast in de gevels.

Blok B wordt ook volledig aangepakt met een nieuwe verdieping bovenop de blok die door zijn uitwerking geïntegreerd wordt in het gebouw en een sluitsteen wordt. De andere niveaus worden verbouwd waardoor volledig nieuwe afdelingen worden gecreëerd met alle comfort en sfeer voor patienten, bezoekers en personeel.

Verder worden nog op verschillende plaatsen verbouw-
ingen voorzien om het ziekenhuis actueel te houden met alle evoluties in medische technieken en comfort en veiligheid voor iedereen.

Ook de buitenzijde wordt aangepakt met aanleg van groenzones rond de gebouwen, extra parkeergebouw en een opwaardering van het inkomplein en het parkje.

KWALITEITSZORG OP MENSENMAAT VOOR KUST & HINTERLAND

Datum

2019

Project

AZ West

Klant

AZ West

Plaats

×

Actieve projecten.

Veurne

Omschrijving

Uitbreiding en verbouwing ziekenhuis