Datum

2022

Project

ASZ AALST BLOK S

Klant

ASZ AALST

Plaats

×

Projecten.

Aalst

Omschrijving

Uitbreiding van het bestaand ziekenhuis met de nieuwe vleugel S.

Nieuwbouw en uitbreiding van het ziekenhuis

 

Project 2 van het masterplan omvat de uitbreiding van het bestaand ziekenhuis met de nieuwe vleugel S.  Deze vleugel bestaat uit 2 ondergrondse en 5 bovengrondse niveaus.
Deze volledige nieuwbouw werd in fasen in gebruik genomen en omvat het mortuarium en bergingen, consultaties, het verloskwartier, een verpleegafdeling pediatrie, het laboratorium en een nieuwe state-of-the-art afdeling intensieve zorg. Deze kritieke dienst beschikt over achttien ruime éénpersoonskamers met twee centrale verpleegposten voorzien van hypermoderne faciliteiten om een optimale bewaking en verzorging te verzekeren. De patiëntenkamers zijn uitgerust met de nodige rustgevende elementen om een optimaal comfort van de patiënt te garanderen en met alle modernste apparatuur.

Op het vierde verdiep van de vleugel wordt de nodige technische ruimte gelokaliseerd.

In de gevelopbouw zijn enkel duurzame materialen gebruikt ( dit zowel in project 1 en 2 ), voornamelijk wit architectonisch beton en glas. Deze materialen sluiten perfect aan bij de gevels van de bestaande gebouwen. Het buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd in aluminium en laat een flexibel plan toe, dit omdat de functies in den ziekenhuis in de loop van de tijd evolueren.

GLOEDNIEUW GEBOUW MET HYPERMODERN LABO

Datum

2022

Project

ASZ AALST BLOK S

Klant

ASZ AALST

Plaats

×

Actieve projecten.

Aalst

Omschrijving

Uitbreiding van het bestaand ziekenhuis met de nieuwe vleugel S.