{alt_text}

The DETOO Story

Het einde van het jaar 2021 komt eraan, een nieuw gezond, vrij en productief jaar staat voor de deur. 
Het ideale moment om even vooruit te blikken op onze toekomst. Nu Jan met pensioen gaat, staan wij met z’n vijven klaar om verder te bouwen op zijn fundamenten.
Wij zijn hem uitermate dankbaar voor de aangename samenwerking gedurende vele jaren en de uitgebreide expertise die hij ons met plezier bijbracht.

Nu is het aan ons om een gefocuste, dynamische koers te varen. Die krachtige ambitie hebben we neergeschreven in een sterk verhaal.
Een verhaal over DETOO Architects, over onze specialisaties en over onze mensen, … een verhaal over hoe wij aan de hand van gebouwen kunnen bijdragen aan onze maatschappij.

We hopen je te kunnen inspireren met ons verhaal en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen!

Lees hier onze DETOO Story

Graag tot snel,

Nele, Veerle, Greet, Johan & Albaan

↓ Read more

Winnaar wedstrijd WZC Huize Roborst te Zwalm

DETOO Architects wint de wedstrijd voor het ontwerp van vervangingsnieuwbouw WZC Huize Roborst in Zwalm.

De vzw Zorgnetwerk Cur@-Z verhuist naar de nieuwe site in Munkzwalm waar er als PPS-project gebouwd wordt aan het prestigieus masterplan voor het woonuitbreidingsgebied. Het project voorziet residentiële en thuisondersteunende zorg- en dienstverlening in een woonzorghuis met 120 woongelegenheden, een DVC, LDC, GAW en een kinderopvang.
De grote verwevenheid met de groene waterrijke omgeving en de doorwaadbaarheid in het ontwerp werd enorm geapprecieerd. Het ontwerp kiest resoluut voor een beleving van kleinschaligheid met specifieke aandacht voor de leefbaarheid, lichtinval en geborgenheid in het ontwerp. Het bouwvolume wordt lichter door de verschillende vormen waarmee er gespeeld wordt. Het ontwerp biedt een goed context gebonden antwoord op wat het masterplan als ambitieniveau naar voor schuift. De kwaliteit van het ontwerp zal uitgroeien naar een state-of-the art woonzorgcentrum dat past in de ruime en nabije omgeving van Munkzwalm.


DETOO Architects werkt met SDKE, Technix, Cur@-Z, Belfius en alle masterplan partners SOLVA, VMSW, SHM Vlaamse Ardennen, VMM, Buresco, Fris in het landschap, Murmuur, gemeente Zwalm, provincie Oost-Vlaanderen en de Vlaamse overheid samen om dit ambitieuze project waar te maken!

↓ Read more

{alt_text}

Vacature

DETOO architects zoekt een

(startend) Architect

Onze ploeg van 60 medewerkers bouwde een specifieke expertise op in overheidsopdrachten. We zetten dit talent in bij het ontwerp en de realisatie van school- en zorginfrastructuur. Deze projecten vragen een sterke visie op masterplanniveau, passie voor architectuur en oog voor functionaliteit.

Om deze ploeg van werfleiders, projectarchitecten, interieurvormgevers, projectmedewerkers en ontwerpers te vervolledigen zijn we op zoek naar een gemotiveerde architect voor onze vestiging in Heusden-Destelbergen of Oostende. We engageren ons graag om ook mensen zonder ervaring aan te werven. We gaan graag samen op pad, om tijdens uw architectuurstage, u onze kennis in ontwerpen en bouwen bij te brengen. Afgaande op uw interesse en sterktes, kan u zich ontplooien binnen ons bureau.

Ben jij?

Een enthousiast, creatief en heeft u uw masterdiploma in architectuur op zak.

U bent conceptueel sterk, en hebt oog voor het welzijn van de bewoners en gebruikers van onze gebouwen. U werkt graag de grote lijnen van een project uit, maar heeft ook zin voor detail. U neemt graag verantwoordelijkheid op, u kan zowel autonoom als binnen een team werken. U kunt vlot communiceren met de bouwheer, overheden en studiebureaus in het kader van uw project. Dan nodigen we u graag uit om te solliciteren voor deze vacature.

Kennis van Revit, Sketchup en Photoshop zijn pluspunten. Aangezien we voornamelijk actief zijn in de Vlaamse context, is een beheersing van het Nederlands noodzakelijk. Kennis van Frans is een meerwaarde.

 

Wat bieden we jou?

de keuze tussen een zelfstandigencontract of een  bediendecontract met een fulltime engagement.
een inspirerende werkomgeving nabij Gent of de Noordzee.
een ondersteunend kader waarbij we je opleiden, binnen een groep van fijne collega’s.

Ben je enthousiast?

Stuur dan direct een motivatiebrief met CV naar jobs@detoo.com

↓ Read more

{alt_text}

DETOO architects zoekt een

Projectmedewerker

Onze ploeg van 60 medewerkers bouwde een specifieke expertise op in overheidsopdrachten. We zetten dit talent in bij het ontwerp en de realisatie van school- en zorginfrastructuur. Deze projecten vragen een sterke visie op masterplanniveau, passie voor architectuur en oog voor functionaliteit.

Om deze ploeg van werfleiders, projectarchitecten, interieurvormgevers, projectmedewerkers en ontwerpers te vervolledigen zijn we op zoek naar een gemotiveerde projectmedewerker voor onze vestiging in Heusden-Destelbergen. Afgaande op uw interesse en sterktes, kan u zich ontplooien binnen ons bureau.

Ben jij?

Enthousiast en gedreven en heeft u uw een diploma als bachelor in de toegepaste architectuur op zak.

U heeft oog voor detail en een passie voor efficiëntie. U heeft de ambitie om binnen ons team onze BIM-visie te optimaliseren. U ondersteunt graag bij de verschillende ontwerp- en bouwstappen binnen een van onze publieke opdrachten. U kan snel verantwoordelijkheden opnemen. U kan autonoom werken, maar werkt ook vlot samen met het ontwerpteam. Dan nodigen we u graag uit om te solliciteren voor deze vacature.

Een passie voor Revit is essentieel. Aangezien we voornamelijk actief zijn in de Vlaamse context, is een beheersing van het Nederlands noodzakelijk.

 

Wat bieden we jou?

een  bediendecontract met een fulltime engagement.
een inspirerende werkomgeving nabij Gent.
een plek binnen een fijne groep van collega’s.

Ben je enthousiast?

Stuur dan direct een motivatiebrief met CV naar jobs@detoo.com

↓ Read more